Skip to product information
1 of 4

Wooden Music Box Self Cranked No Battery Needed

Wooden Music Box Self Cranked No Battery Needed

Regular price RM25.00
Regular price Sale price RM25.00
Sale Sold out
Song

10 in stock

🎁 Tambah item lain dalam box
F.timber Safe Check out

Wooden music box ni pusing je 'knob' dia and nanti akan keluarkan lagu. Menarik kan ? 

✅ Size Tapak Tangan
✅ Tidak perlu battery
✅ Ada 3 lagu - Happy Birthday, You Are My Sunshine, Can't Help Falling in Love

 

  • Boleh Beli Item Saja
  • Free Postage, Pantas & Selamat
  • Packaging Tahan Lasak
👉 Klik sini untuk info lanjut

FAQs

Kalau nak beli item sahaja boleh ke? 

BOLEH ! Just checkout item sahaja without box ya

Kalau beli item sahaja, akan dapat box tak?

Beli item sahaja,TAK DAPAT GIFT BOX YE! Tapi still kami akan pack item anda dengan selamat dan sebarangkerosakanbarangan semasa perjalanan adalahtanggungjawab kami.

Birthday dia lagi 2 minggu, bila saya patut order?

Dah boleh placed order sekarang, nanti lepas order wasap kami maklumkan nak gift sampai tarikh bila

Kami akan uruskan penghantaran gift mengikut tarikh bersesuaian

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
H
Hambran Pamma

Wooden Music Box Self Cranked No Battery Needed

A
Arsyad Don

Wooden Music Box Self Cranked No Battery Needed

A
Amirul Aizad

Wooden Music Box Self Cranked No Battery Needed