Skip to product information
1 of 5

Wishing you birthday !

Wishing you birthday !

Regular price RM157.00
Regular price RM179.00 Sale price RM157.00
Sale Sold out

In stock

🎁 Nak tambah item lain dalam box
F.timber Safe Check out

Gift box ni sesuai untuk:
πŸ₯³ Birthday Surprise / Belated Birthday Surprise

What's in the box ?
βœ… Dried Flower Bouquet
βœ… Vacuum Flask Tumbler + FREE LETAK NAMA (Tahan isi ais 🧊 8 jam)
βœ… Wooden Music Box (Pusing kan je handle tu, nanti akan play lagu. No battery needed)
βœ…Β Keychain Bear Brown
βœ… Box + Fairy Light + Shredded Paper
❀️‍πŸ”₯ FREE ! Straw


  • Boleh Urgent Delivery
  • Free Postage, Pantas & Selamat
  • Packaging Tahan Lasak
πŸ‘‰ Klik sini untuk info lanjut

Tengok contoh kami pack hadiah anda πŸ‘‡

FAQs

Boleh tak nak tukar item dalam gift box ni? 🎁

Boleh! Tambah atau tolak item dalam gift box dan suaikan mengikut budget anda.

Sila klik sini untuk tukar-tukar/custom item dalam gift box

Kalau tambah item lagi dalam box ni, masih muat lagi ke?

Ya masih muat. Jika ada penukaran size kami akan provide kotak size baru secara PERCUMA1!

Birthday dia lagi 2 minggu, bila saya patut order?

Dah boleh placed order sekarang, nanti lepas order wasap kami maklumkan nak gift sampai tarikh bila

Kami akan uruskan penghantaran gift mengikut tarikh bersesuaian

Return & Refund Policy πŸ“

1 . Jika dah placed order, tidak boleh CANCEL ❌

2. Kami akan refund jika kesalahan dari pihak kami. Jika kami dapati anda sengaja menyebabkan kerosakan pada item, request refund tidak akan dilayan.

3. Adalah lebih baik jika anda dapat provide unboxing videos, sekiranya ada kerosakan.. hantarkan sahaja video itu pada kami. Kami akan refund dalam tempoh 24 jam.

4. Kami sangat menitikberatkan kualiti dan kepuasan anda, jika terdapat masalah, sila hubungi kami. Kami akan reply kurang dari 1 jam!

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)