Skip to product information
1 of 8

Signature Brown Box

Signature Brown Box

Regular price RM37.00
Regular price RM37.00 Sale price RM37.00
Sale Sold out
Style

20 in stock

Klik 'add to cart' di atas πŸ‘†, kemudian klik bawah πŸ‘‡

View item lain untuk tambah dalam box
F.timber Safe Check out

Beli box ni dapatΒ :
βœ… Corrugated Box
βœ… Led String Lights + BatteryΒ (Lampu kami tutup sebab takut habis battery semasa penghantaran)
βœ… Premium Shredded Paper




  • Boleh Urgent Delivery
  • Free Postage, Pantas & Selamat
  • Packaging Tahan Lasak
πŸ‘‰ Klik sini untuk info lanjut

Tengok contoh kami pack hadiah andaΒ πŸ‘‡

FAQs

Berapa Limit Items Boleh Letak Dalam Box? 🎁

NO LIMIT ! Nak letak 1 item je pun boleh, tapi seeloknya 4 item ke atas baru cantik gift box nya.

Penerima pun seronok nak unboxing

Macam Mana Nak Tahu Size Box Muat Ke Tak? πŸ€”

Kami ada beberapa size untuk box, dan kami akan pilihkan size yang terbaik untuk item2 yang ada dah pilih.

TETAPI ! Just in case ada yang tak muat juga, kami akan Whatsapp anda (rare case). Dan suggest packaging idea kami.

NO EXTRA CHARGE, NO ADDED FEES

Birthday dia lagi 2 minggu, bila saya patut order?

Dah boleh placed order sekarang, nanti lepas order wasap kami maklumkan nak gift sampai tarikh bila.

Kami akan uruskan penghantaran gift mengikut tarikh bersesuaian

Return & Refund Policy πŸ“

1 . Jika dah placed order, tidak boleh CANCEL ❌

2. Kami akan refund jika kesalahan dari pihak kami. Jika kami dapati anda sengaja menyebabkan kerosakan pada item, request refund tidak akan dilayan.

3. Adalah lebih baik jika anda dapat provide unboxing videos, sekiranya ada kerosakan.. hantarkan sahaja video itu pada kami. Kami akan refund dalam tempoh 24 jam.

4. Kami sangat menitikberatkan kualiti dan kepuasan anda, jika terdapat masalah, sila hubungi kami. Kami akan reply kurang dari 1 jam!

Customer Reviews

Based on 19 reviews
100%
(19)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
A.I.
SATISFIED CUSTOMER

Barang sampai dalam keadaan yang baik, penghantaran pantas, seller responsive, good quality item, worth 5 ⭐

N
Nur Nasleen Anuar

Signature Brown Box

Terima kasih atas review nya. Jika nak order gift lagi, boleh order dengan kami lagi hehe, kami akan sentiasa update gift baru yang lebih cantik di masa hadapan :)

N
Nurhanim Ujis
Love it

Nice preparation. My sis love it

Terima kasih atas review nya. Jika nak order gift lagi, boleh order dengan kami lagi hehe, kami akan sentiasa update gift baru yang lebih cantik di masa hadapan :)

R
Ridzwan
Good service

Service pantas..seller sangat membantu..memang terbaik..last minute order pun tiada masalah…recommend

A
Abi
Best Gift For Her

Sangat sesuai untuk bagi orang yang tersayang. Hadiah kemas, cantik, quality bagus. Response seller pun laju dan sangat membantu. Sangat recommend untuk semua orang.