Skip to product information
1 of 8

Signature Brown Box

Signature Brown Box

Regular price RM17.00
Regular price RM37.00 Sale price RM17.00
Save RM20 Sold out
Style

Low stock: 2 left

Butang Add to Cart ada di bawah form ini 👇

Klik 'add to cart' di atas 👆, kemudian klik bawah 👇

View item lain untuk tambah dalam box
Magift.my Safe Checkout

Beli box ni dapat :
✅ Corrugated Box
✅ Led String Lights + Battery (Lampu kami tutup sebab takut habis battery semasa penghantaran)
✅ Premium Shredded Paper




  • Boleh Urgent Delivery
  • Free Postage, Pantas & Selamat
  • Packaging Tahan Lasak
View full details

Tengok contoh kami pack hadiah anda 👇

FAQs

Berapa Limit Items Boleh Letak Dalam Box? 🎁

NO LIMIT ! Nak letak 1 item je pun boleh, tapi seeloknya 4 item ke atas baru cantik gift box nya.

Penerima pun seronok nak unboxing

Macam Mana Nak Tahu Size Box Muat Ke Tak? 🤔

Kami ada beberapa size untuk box, dan kami akan pilihkan size yang terbaik untuk item2 yang ada dah pilih.

TETAPI ! Just in case ada yang tak muat juga, kami akan Whatsapp anda (rare case). Dan suggest packaging idea kami.

NO EXTRA CHARGE, NO ADDED FEES

Birthday dia lagi 2 minggu, bila saya patut order?

Dah boleh placed order sekarang, nanti lepas order wasap kami maklumkan nak gift sampai tarikh bila.

Kami akan uruskan penghantaran gift mengikut tarikh bersesuaian

Return & Refund Policy 📝

1 . Jika dah placed order, tidak boleh CANCEL ❌

2. Kami akan refund jika kesalahan dari pihak kami. Jika kami dapati anda sengaja menyebabkan kerosakan pada item, request refund tidak akan dilayan.

3. Adalah lebih baik jika anda dapat provide unboxing videos, sekiranya ada kerosakan.. hantarkan sahaja video itu pada kami. Kami akan refund dalam tempoh 24 jam.

4. Kami sangat menitikberatkan kualiti dan kepuasan anda, jika terdapat masalah, sila hubungi kami. Kami akan reply kurang dari 1 jam!