Skip to product information
1 of 7

Premium Rattan Box

Premium Rattan Box

Regular price RM69.00
Regular price RM79.00 Sale price RM69.00
Sale Sold out

Low stock: 1 left

Klik 'add to cart' di atas πŸ‘†, kemudian klik bawah πŸ‘‡

View item lain untuk tambah dalam box
F.timber Safe Check out

Usually perempuan suka simpan hadiah, lagi2 kalau yang tersayang yang bagi. So, bagi lah box yang premium sikit.

Rattan Box ni pun boleh reuse lagi untuk sidia letak barang2 / boleh jadi storage organiserΒ 

Box ni termasukΒ 
βœ… Rattan Box + Twist Lock (bagi nampak premium vintage dan classy 😍)
βœ…Β Fairy Light + Battery (Lampu kami tutup sebab takut habis battery semasa penghantaran)

βœ…Β Shredded Paper
πŸŽ€Β FREE! Ribbon

  • Boleh Urgent Delivery
  • Free Postage, Pantas & Selamat
  • Packaging Tahan Lasak
πŸ‘‰ Klik sini untuk info lanjut

Tengok contoh kami pack hadiah andaΒ πŸ‘‡

FAQs

Berapa Limit Items Boleh Letak Dalam Box? 🎁

NO LIMIT ! Nak letak 1 item je pun boleh, tapi seeloknya 4 item ke atas baru cantik gift box nya.

Penerima pun seronok nak unboxing

Macam Mana Nak Tahu Size Box Muat Ke Tak? πŸ€”

Kami ada beberapa size untuk box, dan kami akan pilihkan size yang terbaik untuk item2 yang ada dah pilih.

TETAPI ! Just in case ada yang tak muat juga, kami akan Whatsapp anda (rare case). Dan suggest packaging idea kami.

NO EXTRA CHARGE, NO ADDED FEES

Birthday dia lagi 2 minggu, bila saya patut order?

Dah boleh placed order sekarang, nanti lepas order wasap kami maklumkan nak gift sampai tarikh bila.

Kami akan uruskan penghantaran gift mengikut tarikh bersesuaian

Return & Refund Policy πŸ“

1 . Jika dah placed order, tidak boleh CANCEL ❌

2. Kami akan refund jika kesalahan dari pihak kami. Jika kami dapati anda sengaja menyebabkan kerosakan pada item, request refund tidak akan dilayan.

3. Adalah lebih baik jika anda dapat provide unboxing videos, sekiranya ada kerosakan.. hantarkan sahaja video itu pada kami. Kami akan refund dalam tempoh 24 jam.

4. Kami sangat menitikberatkan kualiti dan kepuasan anda, jika terdapat masalah, sila hubungi kami. Kami akan reply kurang dari 1 jam!

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
H
Harith Ashraf

Good service

A
Ardi

Great. Dont expect the box to be this big. But overall i love it.