Skip to product information
1 of 1

[Custom picture] Frame Picture 4R

[Custom picture] Frame Picture 4R

Regular price RM25.00
Regular price Sale price RM25.00
Sale Sold out

Low stock: 4 left

🎁 Tambah item lain dalam box
F.timber Safe Check out

Description :

A picture with you will be a beautiful memories that I want to cherish.

✅ Masukkan gambar anda, nanti kami print
✅ Size 4R
✅ Tak boleh upload / nak pilih gambar ? Biar je kosong. Lepas order nanti kami whatsapp untuk mintak gamba 

❓ Kalau nak beli item sahaja boleh ke ? 
- BOLEH ! Just checkout item sahaja without box ya.

❓ Kalau beli item sahaja, akan dapat gift box ke ?
- Beli item sahaja, TAK DAPAT GIFT BOX YE! Tapi still kami akan pack item anda dengan selamat dan sebarang kerosakan barangan semasa perjalanan adalah tanggungjawab kami.

❓ COD available tak ?
- Semua item hendaklah payment dahulu baru kami hantar.

💯PEMBELIAN DI WEBSITE NI ADALAH 100% SELAMAT. SILA CHAT KAMI JIKA ADA MASALAH. 💯 

 

Ramai customer kami dah berpuas hati dengan gift kami, siap ada yang tag kami di instagram @magift.my 🥰.

Kami tunggu order dari anda pula 😁

 


  • Boleh Beli Item Saja
  • Free Postage, Pantas & Selamat
  • Packaging Tahan Lasak
👉 Klik sini untuk info lanjut

FAQs

Kalau nak beli item sahaja boleh ke? 

BOLEH ! Just checkout item sahaja without box ya

Kalau beli item sahaja, akan dapat box tak?

Beli item sahaja,TAK DAPAT GIFT BOX YE! Tapi still kami akan pack item anda dengan selamat dan sebarangkerosakanbarangan semasa perjalanan adalahtanggungjawab kami.

Birthday dia lagi 2 minggu, bila saya patut order?

Dah boleh placed order sekarang, nanti lepas order wasap kami maklumkan nak gift sampai tarikh bila

Kami akan uruskan penghantaran gift mengikut tarikh bersesuaian

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Aimi Athirah
LAWA GILA FRAME KITEW

Comel yeee kejadiannya 😍 bagus tau service dorang ni sebab dorang memang akan chat kita tau tanya if kita nak ubah apa2 ayat dekat bawah gambar kita tu before print out , and then dorang memang jenis chill je semua customer cakap nak ini nak itu boleh tak , SEMUA BOLEH ! 😂 mak lurve 😂😍😍🫰🏻

Aww thank youuu