Skip to product information
1 of 6

New ! Magic Tumbler 750ml - Choose Happy

New ! Magic Tumbler 750ml - Choose Happy

Regular price RM99.00
Regular price Sale price RM99.00
Sale Sold out

27 in stock

🎁 Tambah item lain dalam box
F.timber Safe Check out

DESCRIPTION ⬇️

Berubah warna jika diisi dengan air sejuk sahaja. Lebih sejuk, lebih pekat warna dia πŸ₯°

βœ… Material : Stainless Steel
βœ… Food GradeΒ 
βœ… Air sejuk tahan 2 jam simpan dalam bekas ni
βœ… Capacity : 750 ml
βœ… Ada getah di bawah, so permukaan bawah tak senang calarΒ 
❌ TIADA PERSONALISED NAMA // CUSTOM DESIGN

FREE ! WRAPPING SERVICEΒ 

We offer you free wrapping service even if you buy 1 pcs tumbler only ! XD

BOLEH JUGA BELI DENGAN GIFTBOXΒ 

Dah alang2 bagi hadiah, bagi lah yang paling bermakna.
Tentu sidia akan ingat sampai bila2 πŸ₯°.
DAPAT FREE KAD UCAPAN + LAMPU LED

Β 

  • Boleh Beli Item Saja
  • Free Postage, Pantas & Selamat
  • Packaging Tahan Lasak
πŸ‘‰ Klik sini untuk info lanjut

Tengok magic tumbler bertukar warnaΒ πŸ‘‡

FAQs

Kalau nak beli item sahaja boleh ke?Β 

BOLEH ! Just checkout item sahaja without box ya

Kalau beli item sahaja, akan dapat box tak?

Beli item sahaja,TAK DAPAT GIFT BOX YE! Tapi still kami akan pack item anda dengan selamat dan sebarangkerosakanbarangan semasa perjalanan adalahtanggungjawab kami.

Birthday dia lagi 2 minggu, bila saya patut order?

Dah boleh placed order sekarang, nanti lepas order wasap kami maklumkan nak gift sampai tarikh bila

Kami akan uruskan penghantaran gift mengikut tarikh bersesuaian

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
r
r.a.b.m.n.

Alhamdulillah parcel dh selamat smpi dekat my bff..tqqq sis..bff sy suke sgt..comelll katenye..tq sis sending warm hugs kat bff on behalf syπŸ₯Ί