Skip to product information
1 of 8

For The Cutest Girl Gift Box πŸ₯°

For The Cutest Girl Gift Box πŸ₯°

Regular price RM169.90
Regular price RM179.00 Sale price RM169.90
Sale Sold out
Color

In stock

🎁 Nak tambah item lain dalam box
F.timber Safe Check out

Gift boxΒ ni sesuai untuk:
πŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ‘¨ Anniversary
πŸ₯³ Birthday
πŸ’β€β™‚οΈ Saja-saja bagi

What’s in the box
βœ… Stainless Steel Vacuum Flask (ais tahan 8 hours dalam tumbler) + FREE Straw
βœ… Octo plushi
βœ… Dried Flower Bouquet handmade by Florist πŸ’•Β 
βœ… Ferrero Chocolate
βœ… Straw cap (elak straw masuk habuk)
βœ… Box



  • Boleh Urgent Delivery
  • Free Postage, Pantas & Selamat
  • Packaging Tahan Lasak
πŸ‘‰ Klik sini untuk info lanjut

Tengok contoh kami pack hadiah anda πŸ‘‡

FAQs

Boleh tak nak tukar item dalam gift box ni? 🎁

Boleh! Tambah atau tolak item dalam gift box dan suaikan mengikut budget anda.

Sila klik sini untuk tukar-tukar/custom item dalam gift box

Kalau tambah item lagi dalam box ni, masih muat lagi ke?

Ya masih muat. Jika ada penukaran size kami akan provide kotak size baru secara PERCUMA1!

Birthday dia lagi 2 minggu, bila saya patut order?

Dah boleh placed order sekarang, nanti lepas order wasap kami maklumkan nak gift sampai tarikh bila

Kami akan uruskan penghantaran gift mengikut tarikh bersesuaian

Return & Refund Policy πŸ“

1 . Jika dah placed order, tidak boleh CANCEL ❌

2. Kami akan refund jika kesalahan dari pihak kami. Jika kami dapati anda sengaja menyebabkan kerosakan pada item, request refund tidak akan dilayan.

3. Adalah lebih baik jika anda dapat provide unboxing videos, sekiranya ada kerosakan.. hantarkan sahaja video itu pada kami. Kami akan refund dalam tempoh 24 jam.

4. Kami sangat menitikberatkan kualiti dan kepuasan anda, jika terdapat masalah, sila hubungi kami. Kami akan reply kurang dari 1 jam!

Customer Reviews

Based on 10 reviews
100%
(10)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
N.S.
Gift Customisation

Seller peramah dan service A..Gift semua cute2...Highly recommended..

M
Muhammad Zafran

Everything is perfect. though as for that price range maybe could get more chocolate quantity

Terima kasih atas review dan suggestion nya. Jika nak order gift lagi, boleh order dengan kami lagi hehe, kami akan sentiasa update gift baru yang lebih cantik di masa hadapan :)

x
xoxo
Im really will repeat it!

Thank you for the services. The gift was very nice & accurate tracking system, although outside Peninsular. Hopefully can have different design for every month.

N
Nur Asnawiya Dawida

For The Cutest Girl Gift Box πŸ₯°

I
Iqmal Ammar

For The Cutest Girl Gift Box πŸ₯°