Skip to product information
1 of 11

Cute & Simple Gift Set

Cute & Simple Gift Set

Regular price RM150.00
Regular price RM159.00 Sale price RM150.00
Sale Sold out
Color

In stock

🎁 Nak tambah item lain dalam box
F.timber Safe Check out

Gift boxΒ ni sesuai untuk:
πŸ₯ΊΒ Pujuk merajuk
πŸ₯³ Birthday
πŸ’β€β™‚οΈ Saja-saja bagi

What's in the box
βœ… Stainless Steel Vacuum Flask Tumbler Custom Nama (Tahan isi ais, selama 8 jam)
βœ… Small Purse (Boleh custom nama)
βœ… Ferero T3
βœ… Straw Cap
βœ… Cute Keychain Bear
βœ… Box

  • Boleh Urgent Delivery
  • Free Postage, Pantas & Selamat
  • Packaging Tahan Lasak
πŸ‘‰ Klik sini untuk info lanjut

Tengok contoh kami pack hadiah anda πŸ‘‡

FAQs

Boleh tak nak tukar item dalam gift box ni? 🎁

Boleh! Tambah atau tolak item dalam gift box dan suaikan mengikut budget anda.

Sila klik sini untuk tukar-tukar/custom item dalam gift box

Kalau tambah item lagi dalam box ni, masih muat lagi ke?

Ya masih muat. Jika ada penukaran size kami akan provide kotak size baru secara PERCUMA1!

Birthday dia lagi 2 minggu, bila saya patut order?

Dah boleh placed order sekarang, nanti lepas order wasap kami maklumkan nak gift sampai tarikh bila

Kami akan uruskan penghantaran gift mengikut tarikh bersesuaian

Return & Refund Policy πŸ“

1 . Jika dah placed order, tidak boleh CANCEL ❌

2. Kami akan refund jika kesalahan dari pihak kami. Jika kami dapati anda sengaja menyebabkan kerosakan pada item, request refund tidak akan dilayan.

3. Adalah lebih baik jika anda dapat provide unboxing videos, sekiranya ada kerosakan.. hantarkan sahaja video itu pada kami. Kami akan refund dalam tempoh 24 jam.

4. Kami sangat menitikberatkan kualiti dan kepuasan anda, jika terdapat masalah, sila hubungi kami. Kami akan reply kurang dari 1 jam!

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Mohamad Ariff Mohamad Aziz

Cute & Simple Gift Set

M
Mahiza Ongin
Terbaikkk

Isteri saya suka sbb sy xpernah kasi hadiah mcm ni. Thanksss

Terima kasih atas review nya. Jika nak order gift lagi, boleh order dengan kami lagi hehe, kami akan sentiasa update gift baru yang lebih cantik di masa hadapan :)