Skip to product information
1 of 3

Keep Falling For You Dusty Pink Version

Keep Falling For You Dusty Pink Version

Regular price RM177.00
Regular price Sale price RM177.00
Sale Sold out

7 in stock

🎁 Tambah item lain dalam box
F.timber Safe Check out

Gift box ni sesuai untuk:
πŸ₯³ Birthday
πŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ‘¨ Anniversary

πŸŽ‰ Random surprise

What's in the box ?
βœ… Dried Flower Bouquet
βœ… Vacuum Flask Tumbler + FREE LETAK NAMA (Tahan isi ais 🧊 8 jam)
βœ… Wooden Music Box (Pusing kan je handle tu, nanti akan play lagu. No battery needed)
βœ…Β Keychain Bear Brown
βœ… Box + Fairy Light + Shredded Paper
❀️‍πŸ”₯ FREE ! Straw


  • Boleh Beli Item Saja
  • Free Postage, Pantas & Selamat
  • Packaging Tahan Lasak
πŸ‘‰ Klik sini untuk info lanjut

FAQs

Kalau nak beli item sahaja boleh ke?Β 

BOLEH ! Just checkout item sahaja without box ya

Kalau beli item sahaja, akan dapat box tak?

Beli item sahaja,TAK DAPAT GIFT BOX YE! Tapi still kami akan pack item anda dengan selamat dan sebarangkerosakanbarangan semasa perjalanan adalahtanggungjawab kami.

Birthday dia lagi 2 minggu, bila saya patut order?

Dah boleh placed order sekarang, nanti lepas order wasap kami maklumkan nak gift sampai tarikh bila

Kami akan uruskan penghantaran gift mengikut tarikh bersesuaian

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)